Over mij

Mijn naam is Tini Groen, ik ben achtentwintig jaar jong en woon in Leeuwarden. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag analoog, lees ik graag boeken en bezoek ik natuurgebieden of botanische tuinen 🙂 

In april 2018 studeerde ik af van de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design (NHL) waar ik veel heb mogen leren over fotografie, communicatie en eigenlijk alles wat met design, beeld en de onlinewereld te maken heeft. Ik heb mij gespecialiseerd in het onderwerp contentmarketingstrategie en ben daar dan ook het liefst mee bezig.

Om mijn kennis nog verder uit te breiden ben ik afgelopen september (2019) begonnen aan de internationale Master-opleiding; Content & Media Strategy. Tijdens deze studie zal ik nog meer leren op het gebied van content strategy, customer journey, creating meaning et cetera.

Vanwege deze studie neem ik momenteel alleen kleine fotografie opdrachten voor particulieren aan. Denk aan portret & fashion foto’s op locatie. Mijn website zal ik voornamelijk gebruiken om mijn portfolio up to date te houden. Heb je een vraag? Dan mag je natuurlijk altijd een mailtje sturen en dan gaan we kijken of ik iets voor je kan betekenen.